fbpx Delegarea: a oferi sau nu….responsabilitatea?, Fundația CCU | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Delegarea: a oferi sau nu….responsabilitatea?, Fundația CCU

Trainer
Categorie
Business & Management
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Nivel
Intermediar
Avansat
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

"Prima regulă a managementului este delegarea. Nu încerca să faci totul de unul singur, pentru că nu vei reuși." Anthea Turner

Delegarea este cel mai bun indicator al unui  management eficace, abilitatea care favorizează simultan evoluția  individuală și cea a  organizației. Nu este o tehnică anume, ci este abilitatea care te face să privești mai mult prin lentilele importanței decât prin cele ale urgenței.

Dacă delegi timp, gândești în termini de eficiență. Dacă delegi unor persoane, gândești în termini de eficacitate.

 Ești invitatul nostru  la seminarul GRATUIT“DELEGAREA: a oferi sau nu….responsabilitatea?”, sustinut de Anca Gheorghiu - Business Coach & Senior Trainer,  de la care vei învăţa cum să te dezvolţi pentru a obţine maximum de rezultate de la echipa ta. Vei transforma rezistenţa la schimbare în suport şi dezamăgirea în angajament și motivare.

Așadar te așteptăm pe data de 17.03.2020, de la ora 17:45 la sediul Fundație CCU - Str.Progresului 134-138, et. 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București , unde vei descoperi sugestii pentru motivarea, implicarea și delegarea către membrii echipei.

Metodele practice de lucru te ajută să dezvoltați o rutină și un ritm cu adevărat eficient în ziua de lucru.

 

Cui i se adresează seminarul? 

 • Celor care conduc sau coordonează echipe;
 • Managerilor, antreprenorilor;
 • Celor care sunt preocupati de angajamentul și motivarea oamenilor;
 • Reprezentanți ai companiilor (manageri, specialiști HR, lideri de echipă, etc.);
 • Celor care vor să știe cum să ofere încredere și responsabilitate, să dezvolte oamenii cu care lucrează și pe ei înșiși;
 • Celor care vor să obțină performanțe, îmbunătățindu-și abilitatea esențială de management care îi va susține să evolueze în viață și în carieră.

Cui nu i se adresează acest seminar? 

 • Celor care au o afacere și o echipă a căror indicatori nu mai pot fi îmbunătățiți
 • Celor care “știu tot” și nu își doresc să se pună în practică perspective noi de management, leadership, comunicare

 

Detalii curs

În contextul actual de business în care proactivitatea și adaptarea la clienți este esențială, managementul bazat pe ierarhie nu mai este foarte eficient.

Organizațiile susțin că își doresc angajați responsabili, dar de fapt funcționează într-un mod în care anulează împuternicirea și responsabilizarea lor.

Cei mai mulți manageri se plâng constant că nu le ajunge timpul pentru strategie. Iar coordonarea oamenilor îi stresează, le reduce productivitatea, capacitatea de comunicare și eficacitatea. Devine tot mai necesar ca managerii să dezvolte abilități de delegare și implicare, dar să știe și cum să le folosească.

Lipsa de încredere în propria echipă, sentimentul că pierd controlul sau convingerea că alții nu se vor ridica la standardul pe care l-au setat - sunt cele mai frecvente motive prin care managerii evită să delege.

Delegarea nu este despre temele date sau primite, ci despre delegarea autorității și responsabilității și a puterii de decizie către un nivel ierarhic inferior.

 

Cu ce pleacă acasă participanții? 

 • O metoda eficientă de delegare a rezultatelor și autorității;
 • Metodă productivitate și luare decizii;
 • Importanța eficienței și eficacității;
 • O perspectivă completă a ceea ce implică delegarea, a beneficiilor și capcanelor sale;
 • Mult entuziasm, idei de pus în practică a doua zi;
 • Energie și inspirație de “a face”.

 

Detalii trainer

Anca Gheorghiu este Business Coach & Senior Trainer, fondatorul Markant Consult, companie de training și coaching, Consultant Certificat Human Synergistic International,

Learning & Instructional Designer.

După 12 ani în roluri de management& trade marketing, a găsit satisfacție în dezvoltarea oamenilor, echipelor și afacerilor. Îi place să creeze rezultate prin claritatea pe care o aduce în organizații și prin transformarea culturii organizaționale.

Ajută liderii să îmbunătățească performanțele prin programe cu impact și experiențiale, care aduc claritate și structură și care duc la creșterea rezultatelor în afacere.

Data si locatie
Cere program personalizat: