fbpx Femina Visual Story - The Conference | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Femina Visual Story - The Conference

Categorie
Learning & Development
Tip eveniment
Conferinta
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

“I wished I looked like Cindy Crawford” – Cindy Crawford 

“Mi-ar fi placut sa arat ca Cindy Crawford” marturiseste, cu umor, insasi Cindy Crawford, recunoscand prin aceasta ca reflexia ei in media nu reprezinta oglinda unei realitati, ci o deformare temeinica a acesteia.

Realitatea este ca suntem bombardati cu reprezentari vizuale deformate. Prin cele aproximativ 3000 de imagini care ajung la noi zilnic, nu doar ideea de frumusete este alterata, ci insasi realitatea care contine frumusetea autentica. Media ne minte constant, fie amagindu-ne ca numai cateva kilograme ne despart de succesul in viata, fie prin imagini artificial imbunatatite, care propun un ideal de frumusete ireal. La nivelul societatii, consecintele acestor mistificari ating cote dramatice.

Conform unor studii recente, procentul femeilor care se considera frumoase nu depaseste 4%. Modul in care se percep femeile sufera de o accentuata alterare a adevarului. Cultura trupului perfect conduce la o distorsiune a imaginii de sine, la tulburari alimentare si de comportament, la stima de sine scazuta si la cautarea nesanatoasa a esentei umane in afara propriei persoanei.

Limitarea increderii in sine a femeilor afectate de imaginea populista a frumusetii reprezinta un factor demotivator viral.

Realitatea este ca nici un efort uman, indiferent de consistenta si de perseverenta cu care este depus, nu poate conduce la atingerea unui ideal neomenesc. Adevarul este ca, pentru a putea trai o viata sanatoasa, din punct de vedere fizic si mental, este necesar sa facem distinctia intre realitate si fantezie. Avem nevoie sa ne cunoastem, sa ne privim si sa ne acceptam, sa intelegem cat din noi ne este accesibil la un moment dat, cat lasam sa se vada in afara noastra si cat ne scapa atentiei in comunicarea despre noi cu cei din jur.

Constientizarea diferentei dintre imaginea de sine si felul in care ne vad ceilalti este eliberatoare.

Obsesia perfectiunii are nevoie de o corectie: de lentile bune, un punct de vedere si o lumina adecvata.

Va invit sa va descoperiti adevarata frumusete si sa o puneti in valoare in mod autentic, prin Femina Visual Story – un program bazat pe metoda Photographic Coaching.

Daca doriti sa scapati de obsesia perfectiunii, veti aprecia programul Femina Visual Story pentru ca va ajuta sa constientizati realitatea si contribuie la demitizarea cliseelor. Iar daca obsesia perfectiunii nu vi se pare o povara, ci este calea prin care alegeti sa va imbunatatiti zi de zi, in programul Femina Visual Story veti gasi ocazia sa redefiniti perfectiunea in termenii autenticitatii. Veti putea, astfel, sa alegeti drumul corect catre implinirea celei mai bune versiuni a voastre, clipa de clipa. Oricare ar fi situatia, va invit sa intrati cu curaj in lumea unica si inegalabila a realitatii voastre.

Inscrieti-va acum in programul Femina Visual Story, a carui metoda unica, inedita, va permite sa va imbogatiti imaginea de sine integrand noi ipostaze, roluri, fatete si continuturi emotionale autentice, ce dau adevarata intelegere a notiunii de frumusete.

Voi fi alaturi de voi in aceasta aventura catre sine, avand la baza metoda Photographic Coaching, pe care o puteti descoperi participand la conferinta Femina Visual Story din data de 3 aprilie 2014.

Veti avea prilejul sa realizati ca propria frumusete vine din interior, veti surprinde adevarata voastra esenta si veti intelege ca valoarea consta in modul unic si inegalabil in care fiecare fiinta este alcatuita.

Evenimentul are loc pe 3 aprilie la Hotel Golden Tulip Victoria, de la ora 18:30 la 21:30

Taxa de participare: 220 lei (tva inclus)

Data si locatie
Cere program personalizat: