fbpx The Inner Game Experience - a Learning Festival Webinar | Learning Network Mergi la conţinutul principal

The Inner Game Experience - a Learning Festival Webinar

Trainer
Categorie
Coaching
Learning & Development
Tip eveniment
Webinar
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Nivel
Incepator
Intermediar
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

Learning Network și Școala de Coaching te invită pe 15 decembrie, în intervalul 16:00 - 18:00, la un eveniment de învățare dedicat profesioniștilor în resurse umane, dar și pasionaților de coaching .

Tema: The Inner Game Experience

Webinarul este parte din Learning Festival.

 

Conceptul Inner Game a fost creat în 1970 de către antrenorul american de tenis Timothy Gallwey – părintele
coaching-ului modern. De-a lungul a peste 50 de ani, Inner Game a reprezentat arma secretă a multor vedete din lumea sportului, a echipelor sportive sau profesionale de top, a liderilor și companiilor din Top 500 Fortune.

De ce are această abordare atât de mare succes?

Inner Game propune o ecuație simplă pentru a explica modul în care ne îmbunătățim performanța în orice domeniu: Performanță = potențial minus interferențe (P = p-i). Astfel, dacă vrem să îmbunătățim performanța în vânzări de exemplu, putem face unul din cele două lucruri: fie să încercăm să creștem potențialul oamenilor oferindu-le training, instrumente, resurse, etc., fie să le reducem interferențele, cum ar fi teama de eșec sau de respingere, îndoiala, neîncrederea în propriile forțe, prioritățile concurente, stresul, convingerile limitative, etc. Un manager inteligent le va face pe amândouă și va știi când să aleagă pe care din ele să o folosească. În felul acesta, munca unui manager-coach este aceea de a converti cât mai mult potențial în performanță.

 

Data limită de înscriere este 14 decembrie.

Detaliile logistice vor fi furnizate după confirmarea rezervării.

 

Data si locatie
Cere program personalizat: