fbpx Leadership si motivare in echipa - demo gratuit | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Leadership si motivare in echipa - demo gratuit

Trainer
Tip eveniment
Atelier
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Când vrei să construiești o barcă, nu începe prin a aduna lemn, a tăia scânduri și a împărți munca, ci mai bine trezește-le oamenilor dorința de a se afla în largul mării.
Antoine de Saint-Exupéry

În calitate de manager sau coordonator de echipe, te confrunţi cu provocarea continuă de a mentine motivaţia oamenilor la cote maxime, pentru a genera rezultatele dorite. Cu toate că literatura de specialitate în zona teoriilor motivaţionale este generoasă, soluţiile clasice nu par să ofere un răspuns la aceste provocări.

Vino la compania de training EXEC-EDU la sesiunea de prezentare de marti 16 februarie pentru a afla de ce teoriile clasice de motivare nu funcţionează şi, mai ales, pentru avea acces la un instrument de motivare pe cât de simplu, pe atât eficient prin care să obţii implicarea şi entuziasmul necondiţionat al echipei pe care o conduci.

Atelierul este sustinut de Monica Minoiu – trainer EXEC-EDU cu o experienta de 16 ani de business in pozitii de top management si consultanta – si se organizeaza in cadrul sesiunii de prezentare a programului Leadership 360 – singurul curs complex de acest tip din Romania, cu o tradiţie de 12 ani.

Participand la cursul demonstrativ din 16 februarie vei beneficia de:

  • Oportunitatea de a participa la o discuţie interactivă despre leadership şi motivarea echipei
  • Interactiunea cu echipa de profesori si experti EXEC-EDU
  • Networking cu alte persoane care vor sa isi dezvolte competentele in domeniul leadership-ului
  • Informatii utile despre participarea la cursul Leadership 360, transmise de organizatori, dar si de absolventii programului
  • 5% discount din taxa de participare la curs, daca te inscrii chiar in ziua participarii la workshop

Te rugam sa confirmi participarea la [email protected] ; [email protected] sau la numerele de telefon 021 319 64 40; 319 64 41.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

 

Data si locatie
Cere program personalizat: