fbpx Masterclass Luis Huete Strategic Leadership Forum 2013 | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Masterclass Luis Huete Strategic Leadership Forum 2013

Trainer
Tip eveniment
Masterclass
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

In contextul schimbarilor, a evolutiei societatii, intelegerea nevoilor clientului este vitala. Ea permite inovatie nu doar la nivel de produs/serviciu sau de procese, dar si la nivel de model de business. E suficienta o privire peste marile succese de business din ultimii 30 de ani ca sa observam ca multe din acestea pornesc de la abordari noi privind modelul de business. 

Starbucks, Facebook, Google, Groupon, Ebay, Apple, Virgin, Nespresso reprezinta doar cateva exemple de branduri care si-au castigat succesul schimband modul traditional in care s-a construit business-ul pana la ele. Ai putea spune ca mentionarea unor nume atat de mari are putina relevanta in contextul de afaceri local. Aceste nume au ajuns insa atat de mari tocmai datorita inovatiilor ce tin de modul de a intelege si a satisface nevoi ale clientilor, concretizate in modele de business diferite de norma.

In sesiunea MasterClass de miercuri, 4 decembrie, Luis Huete ne prezinta un cadru nou de intelegere a modelelor de business, care va permite fiecarui participant sa-si imbunatateasca abordarea de o maniera care genereaza un avantaj competitiv mult mai greu de combatut decat cel dat de inovatii in produs sau in procese.

Vei avea o perspectiva proaspata asupra elementelor modelului de business, asupra factorilor care determina competitivitatea companiilor. 
Un cadru care iti va permite sa analizezi propriul model de business si sa gasesti modalitati de a crea avantaj competitiv prin imbunatatiri aduse celui existent.

Vei afla cum sa identifici factorii ce tin de mediul social si economic care au potentialul de a schimba regulile jocului in industria in care activezi. 
Care sunt elementele de valoare si setul de abilitati de care ai nevoie ca sa inovezi in ce priveste modelul de business.

Totul intr-o prezentare inspirationala si angajanta sustinuta de unul din cei mai influenti teoreticieni ai managementului in intreaga lume, considerat de 75% dintre managerii de top din Spania drept „cel mai bun ganditor in management” in aceasta tara.

Luis Huete este profesor IESE Business School, consultant pentru top manageri, vorbitor, autor, executive coach. Puteti afla mai multe despre el vizitandu-i site-ul:www.luishuete.com.

Data si locatie
Cere program personalizat: