Mergi la conţinutul principal


Luis HUETE

Luis Huete este profesor in cadrul IESE Business School, consultant pentru sfera de top management, speaker, autor si executive coach.

Luis este licentiat in drept in cadrul IESE Business School si bursier Fulbright, proiectul sau de dizertatie pe tema strategiilor de servicii comerciale ale bancilor fiind premiat de Decision Science Institute in anul 1988. El a lucrat, de altfel, ca cercetator pentru Harvard Business School, luand parte la un proiect sponsorizat de Bell Communications.

Incepand din anul 1982 Luis este profesor la IESE Business School. El a activat si in cadrul proiectelor Achieving Breakthrough si Advanced Management (Harvard Business School). Luis participa in mod regulat – in calitate de lector invitat – la diferite programe de management din cadrul unor institutii de studiu pretstigioase precum ESMT (Germania), ISEM Fashion Business School (Spania), Louvain (Belgia) si Deusto Business School. El mai colaboreaza, de altfel, si cu universitati corporate precum Bupa (U.K.), ISS (Danemarca), Omnicom (USA), Telefónica (Spania) si altele.

Luis este autorul a zece carti de management si articolele sale reprezinta contributii frecvente in diferite publicatii de business. Este speaker in cadrul a numeroase conferinte si reuniuni si ofera servicii de consultanta si training pentru peste 600 de companii, in peste 60 de tari.

El a lucrat alaturi de numerosi CEO si echipele acestora pentru a defini structurile organizationale si proiectele legate de transformare pentru companii precum Banco Santander, BBVA, IBM, Oracle, McDonald´s, Adecco, Intercom Group, Opel, Iberostar, Grupo Pascual, Ricoh, Loewe, Campofrío, Lilly, Vodafone, Gilead, Six Senses (Tailanda), Banesto, Larrain-Vial (Chile), ISS (Danemarca), Telesp (Brazilia), Movistar (Argentina, Chile si America Cantrala) si nu numai.

Luis lucreaza, de asemenea, si cu bordurile diferitelor organizatii precum Six-Senses Luxury Resorts & Spas (Tailanda), Altia Consultores, Corporación Financiera ARCO sau Ecointegral (Spania).

El este membru al Oxford Leadership Academy (UK), IBS (Mexic), VipScan (Spania), Abypersonalize (Spania) si este patronul Modern Art Foundation NMAC (Spania).

Luis a primit trei premii din partea publicatiei Actualidad Economica pentru cele mai bune 100 idei de business ale anului. Potrivit Institute for International Research (IRR), trei din patru executivi il considera “cel mai bun guru spaniol in management”. Publicatia Who’s Who en el Management  Espanol il desemneaza ca fiind unul dintre cei mai influenti profesionisti din domeniul sau.

Luis Huete locuieste in Madrid alaturi de sotia lui si de cei patru copii.