fbpx Mindset for Learning, DAR Training | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Mindset for Learning, DAR Training

Nivel
Intermediar
Specialist
Certificari
Descriere

Orice persoană care decide să învețe lucruri noi, să-și completeze paleta de abilități, să învețe o limbă străină sau să dobândească competențe noi, pornește pe un drum care nu este întotdeauna ușor și care presupune efort, mobilizare și ieșire din zona de confort.

Cum ar fi dacă, TU – Trainerul sau Profesorul- cel care își dorește să vadă efortul cursantului încununat de succes, ai putea să-i ușurezi munca și să te bucuri de faptul că asimilează mai ușor și cu mai multă relaxare?

Cum ar fi dacă, TU – cel care îți dorești să vezi la cursantul tău, bucuria și satisfacția rezultatelor sale, ai putea să-i creezi un mediu de învățare, relaxant și sigur?

Cum ar fi dacă, TU – Trainerul sau Profesorul – a-i folosi instrumente prin care să-l ajuți pe cursantul tău să-și extindă punctele de vedere despre sine, pentru atingerea obiectivelor sale.

Dacă te preocupă aceste lucruri, cursul acesta este pentru tine și te invit să citești mai departe.

 

Cui este destinat?

 • Trainerilor la început de drum care vor să-și îmbunătățească abilitățile de facilitare
 • Celor care țin cursuri și care își doresc să transmită conținutul într-un mod creativ și ușor de asimilat de participanți
 • Trainerilor de limbi străine
 • Celor care transmit informații cu o structură fixă și/sau informații tehnice.
 • Profesorilor din sistemul public sau privat care vor să aducă plus valoare și să se diferențieze printr-un mod de lucru prietenos

 

Care sunt obiectivele mele ca formator în acest curs?

Îmi propun să aduc în prim-plan o altă abordare a procesului de învățare, pe lângă noțiunile tehnice abordate în cursul de Formator (Train Of Trainers), intenția mea este să creez un spațiu în care participanții să-și descopere resursele și ideile și să le personalizeze pentru specificul activității lor.

Acest curs poate fi urmat de oricine este preocupat de modul în care are loc învățarea, indiferent dacă a absolvit sau nu cursul de formator.

Oferind o perspectivă creativă a modului în care pot fi transmise informații precise (conținut prestabilit, informații abstracte), propun prin acest curs, un set de instrumente și acțiuni, pe care trainerii le pot folosi pentru a crea un mediu diferit de învățare și cât mai potrivit din punct de vedere emoțional și cognitiv.  De asemenea, îți propun să afli, prin acest curs care sunt ,,punctele de vedere despre tine,, care te susțin sau care te țin pe loc, pentru a fi un trainer sau profesor din ce în ce mai bun.

Este bine cunoscut faptul că, în procesul de învățare, contează mult atât interacțiunea cu profesorul/trainerul, instrumentele folosite cât și spațiul creat. Cu toții învățăm mai ușor cînd ne aflăm în starea potrivită, retenția informațiilor este mai mare și crește randamentul.

 

Te preocupă aceste lucruri? Vino la curs!

Cunoașterea profilului cursantului înlesnește comunicarea și implicit transmiterea informațiilor, pentru că reduce nivelul de rezistență pe care majoritatea oamenilor îl manifestă (poate fără să-și dea seama), când ies din zona de confort. 

Acest curs oferă celor care sunt în rolul de trainer/profesor, instrumente (ușor de folosit) care, permit deschiderea acestei uși mentale, în beneficiul celui care vrea să învețe.

 

La finalul acestui curs, participanții vor cunoaște:

 • Ce presupune un mindset for learning?
 • Cine este cursantul meu?
 • Cum influențează starea interioară procesul de învățare?
 • Starea creierului – Cum susține asimilarea de informații?
 • Puterea întrebărilor
 • Comportamente dezirabile care susțin învățarea

 

Cu spun cei care au participat la acest curs?

’’Pentru mine cursul a fost wow, double-wow, triple-wow!

Am primit muuult mai mult decat m-am asteptat, si pentru asta iti sunt recunoscator, draga Dana! Imaginea a fost ștearsă.

Am plecat de la acest curs cu cateva idei pe care le voi implementa imediat, plus inca altele pe care trebuie să le mai studiez un pic.

Este un curs online care mie mi-a adus foarte multa valoare, si pentru asta îl recomand cu toată căldura!’’  A.R. – Trainer

 

,,A fost un curs plin de culoare și valoare cu accent pe creativitate și imaginație, care mi-a revelat perspective noi de a privi și a înțelege lucrurile. În timpul cursului inspirația a fost la ea acasă și ideile au curs gârlă. Am invățat în câteva ore cât n-am învățat în câteva luni.

Recomand acest curs fără șovăire!

Mulțumesc Dana, pentru încă o zi fantastică!,,Imaginea a fost ștearsă.      D.S. – profesor UK

 

"Sesiunea de training a fost o ocazie de a reflecta asupra unor noi modalități de învățare. Am conștientizat mai bine cum propriul sistem de credințe, poate influența performanța cursanților mei."

Ați găsit beneficii pentru care vreți să recomandați acest training?

"Documentarea științifică, empatia trainerului și modul în care a folosit întrebările pentru a genera introspecția."  E.G. - profesoară de engleză

                                                
Când și unde se desfășoară?

12 - 13 Decembrie 2020 - ONLINE

Ziua 1: 10:00-17:30 (cu pauze, inclusiv pauza de prânz)

Ziua 2: 10:00-13:30 (cu o pauză)

 

Cursul se desfășoară cu un număr limitat de participanți (10-12 persoane).

 

Investiția ta:

 • 449 lei/persoană (aproximativ 50% reducere) pentru plata până în 24 Noiembrie, până la ora 24:00

 • 899 lei/persoană după 24 Noiembrie

 

Vă aștept cu drag! :)

Dana Russu, MBA
 

Cerere curs inhouse