[email protected] 0770 414 202

Rezerva locurile pe care le doresti!

Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

In organizatiile moderne transmiterea cunostintelor si abilitatilor necesare performantei intr-un mediu din ce mai competitiv este facuta, de multe ori, prin oamenii din interior – sefi de echipa, manageri, specialisti. Daca esti unul dintre cei care trebuie sa sustina traininguri, te invitam la atelierul practic “Train the trainers” unde vei afla cum se face identificarea nevoilor de formare intr-o organizatie, cum sa dezvolti o sesiune de training – de la continut, pana la structura si evaluare - si vei practica metode eficiente si interactive de training.

Descriere detaliată

Pentru a putea performa cat mai bine in mediul modern din ce in ce mai concurential, atat la nivel colectiv cat si individual, trebuie sa fim permanent conectati la nou si la informatii. In companii transmiterea de informatii si formarea unor noi abilitati se fac prin specialisti sau manageri care dau mai departe cunostintele lor catre ceilalti colegi.

Train the trainers’’ este un atelier practic dedicat celor care sustin traininguri -tehnice sau non-tehnice. Pornind de la identificarea nevoilor de instruire, continuand cu principiile invatarii la adulti si apoi cu principille si metodele livrarii, “Train the trainers” iti poate poate imbunatati in mod semnificativ abilitatile de concepere si livrare de training.

Pe parcursul atelierului vei exersa tehnicile de pregatire si livrare si la final vei putea:

  • sa pregatesti o sesiune de formare
  • sa intelegi ce inseamana un ciclu de invatare (de tipul 4MAT) si care sunt etapele lui (Engage, Share, Practice si Perform)
  • sa dezvolti materiale care sa creasca impactul vizual
  • sa livrezi o sesiune de formare (practica filmata) respectand principiile recomandate – claritate, exemple memorabile, materiale vizuale de impact
  • sa captezi atentia participantilor si sa-i implici in prezentare

Sesiunea scurta de formare livrata va fi filmata iar pe tot parcursul atelierului vei primi feedback de la facilitator si de la colegi.

Cui i se adresează cursul?

Atelierul se adreseaza angajatilor de la toate nivelurile care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de formare: specialisti si/sau manageri.

Detalii curs:

  • 2 zile, 9.00 - 17.00,
  • numar participanti: 6-10
  • traineri: Miruna Neacsu si Petrica Bordei
  • investitie: 450 Eur +TVA/participant
  • early bird/group discount: 10%

 


Pentru informatii si inscrieri, puteti folosi formularul de inscriere online sau o puteti contacta pe:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Rezerva

Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Formular rezervare curs

Nivel curs

Incepator
Intermediar

Durata

2 zile

Pret (fara TVA)

450,00 €

Cod COR

242401 - Formator

Pentru informatii si inscrieri, puteti folosi formularul de inscriere online sau o puteti contacta pe:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Pentru in-house, completeaza formularul de mai jos!

Scroll to Top
// //