Mergi la conţinutul principal

Train the trainers, Interact

Trainer
Categorie
Learning & Development
Durata
2 zile
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Nivel
Incepator
Intermediar
Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

În cadrul organizațiilor, transmiterea cunoștințelorși abilităților necesare performanței într-un mediu din ce mai competitiv se realizează, de multe ori, prin oamenii din interior – team lideri, manageri, specialiști. Dacă ești unul dintre aceia care susțin traininguri, te invităm la atelierul practic “Train the Trainer” unde vei înțelege mai bine cum învață adulții, cum să dezvolți o sesiune de training – de la conținut, până la structurăși evaluare - și vei practica metode eficiente și interactive de training.


“Train the Trainer’’ este un atelier practic dedicat celor care susțin traininguri tehnice sau non-tehnice. Pornind de la nevoile de dezvoltare, continuând cu principiile învățării la adulțiși apoi cu principille și metodele livrării, “Train the Trainer” te ajută, prin sesiuni de practică și feedback de la trainer și colegi, să îți rafinezi abilitățile de dezvoltare și livrare de training.


Pe parcursul atelierului vei exersa tehnicile de pregătireși livrare și la final vei putea:


• să pregătești o sesiune de formare
• să înțelegi ce inseamana un ciclu de învățare (de tipul 4MAT) și care sunt etapele lui (Engage, Share, Practice și Perform)
• să creezi materiale care să crească impactul vizual
• să livrezi o sesiune de formare (practică filmată) respectând principiile recomandate – claritate, exemple memorabile, materiale vizuale de impact
• să captezi atenția participanțilorși să-i implici în prezentare


Cui i se adresează cursul?


Atelierul se adresează angajaților de la toate nivelurile care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de formare: specialiștiși/sau manageri.

 

Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați: