fbpx Ana Hodoș | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Ana Hodoș

Ana HODOȘ, Manager de proiect, consultant resurse umane, trainer acreditat, s-a specilizat în a lucra cu echipele manageriale şi operaţionale pentru ca acestea să ajungă şi să menţină un nivel înalt de performanţă.

Încă din 2003, a lucrat cu grupuri provenind din mediul educaţional, non-guvernamental, organizaţional,ajutând indivizii şi companiile să-şi optimizeze performanţele.

Experienţa sa include programe de diagnoză organizaţională, implementare sisteme de

management al performanţelor, workshopuri destinate eficientizării echipelor manageriale, organizare şi livrare de programe Strong Team (comunicare, gestionarea timpului, motivare, dezvoltare personală). Are un Master în Resurse Umane şi s-a format în NLP - Programare Neuro Lingvistică.

Din anul 2010 a gestionat implementarea în parteneriat cu alte insitutuții a două proiecte finanțate din fonduri structurale.

A colaborat cu companii precum: BCR, Metro, UPC, Butan Gas, Freescale, Star Storage, Avia Motors, Bunge, Promteh, ATE Bank, Interaction, GRS, Golden Foods, Havi Logistics.

În timpul liber Ana este pasionată de fotografie și călătorii. Îi place să cunoască locuri și oameni diferiți, considerând că asta o ajută să se dezvolte personal.