Mergi la conţinutul principal
Steluta Nastase


Steluta Nastase Lupu

Steluta Nastase – Online Marketing Specialist ABC Human Capital/ Recrutare si Selectie

Am ales un job pe care il iubesc si nu simt ca muncesc. Mi-am dat seama de acest lucru in timp ce ma pregateam pentru actualul job, cand ideile curgeau si la finalul zilei nu m-am simtit obosita, ci cu o stare de bine ca am dat contur planurilor de marketing in HR. De la Steve Jobs am invatat ca procesul de HR nu are nicio valoare fara colaborare si dorinta de a schimba ceva in fiecare zi, asadar sunt omul care aduce proiectele de recrutare in centrul comunitatilor online care cauta un job. Cand nu sunt la birou investesc intr-o alta forma de dezvoltare personala si interactiune cu oamenii: calatoriile.
Am o experienta de 7 ani in media, PR si, mai nou, marketing online.

Ma mandresc cu:

- castigarea a doua concursuri la Google Romania in cadrul Online Marketing Academy: Best Adwords Account si AdWords & Analytics Simulator;

- experienta de editor pentru revistele Glamour si Prevention unde am scris si articole de HR pentru publicul feminin;

- experienta ca Specialist comunicare si relatii publice pentru Best Tourism Group care mi-a adus colaborarea cu numeroase site-uri printre care: www.unica.ro, www.marieclaire.ro, www.avantaje.ro, www.jurnalul.ro, www.a1.ro www.antena3.ro pentru promovarea agentiilor din portofoliu: Christian Tour, Europa Travel, Prestige Tours, Cocktail Holidays;

- un master in domeniul comunicarii corportative si resurselor umane la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.

In prezent sunt Online Marketing Specialist in cadrul agentiei de recrutare si executive search ABC Human Capital si sunt responsabila de comunicarea online in domeniului HR.

Profilul meu poate fi urmarit si pe LinkedIn: http://ro.linkedin.com/in/nastasesteluta