fbpx Veronika Wieland | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Veronika Wieland


Veronika Wieland

Veronika Wieland - Certified™ Professional Facilitator – IAF - 2016, owner și managing director la Wieland and Wieland Ltd - partener oficial Neuland in Romania si Ungaria. Fondatorul și unul dintre trainerii programului de formare Qualified Facilitator®. (Acest program conține: Tehnicile de moderare, World Café, Open Space, Circle way, Facilitarea Vizuală, abordare OPERA, Facilitarea dinamică, în colaborare cu mai multe companii de formare profesională din Ungaria și Marea Britanie: facilitator.hu).

În calitate de Facilitator Profesional, Trainer, Coach si Dezvoltator Organizational și cu o experiență extensivă în training și facilitare vizuală, Veronika ajută echipele să lucreze mai eficient prin dezvoltarea vizuală, maximizarea eficienței de cooperare în grup cu ajutorul tehnicilor de facilitare.

Dincolo de lucrul cu echipele, cei 11 ani de experiență în medii multinaționale o ajută pe Veronika să își îmbine cunoștințele teoretice cu activitățile practice în scopul dezvoltării organizațiilor și managementului schimbării. „Mă dedic în totalitate să facem cunoscute variantele de facilitare publicului din România și Ungaria pentru a crea o democrație înțeleaptă, în locul unei atitudini unilaterale pentru creșterea potențialului unei echipe. Membrii echipei pot fi mai dedicați, pot să își asume reponsabilități personale.”

Printre companiile cu care Veronika a lucrat ca facilitator se numără Elmű, MÁV (companiile de stat pentru electricitate și transport feroviar din Ungaria), Johnson, Bosch, Tesco, HBO s.a.