fbpx Managementul Proiectelor – program de certificare | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Managementul Proiectelor – program de certificare

Categorie
Project Management
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Nivel
Intermediar
Avansat
Certificari
ANC COR 242101 - Manager proiect
Certificat EXEC-EDU, validat de PMI®
Data si locatie
Cere program personalizat:

Academia Exec-EduProgramul de Managementul proiectelor isi propune sa iti asigure deprinderile necesare gestiunii proiectelor, in linie cu metodologia PMI® (Project Management Institute) – cea mai mare organizatie profesionala de profil. In plus, iti deschide calea catre obtinerea celui mai prestigios titlu international in domeniu, cel de Project Management Professional (PMP®).

Conform unei statistici recente, 7 din 10 proiecte esueaza din punct de vedere costuri, timp sau specificatii. Economie de timp si costuri, productivitate mai mare si control mai eficient al resurselor; respectarea obiectivelor si deadline-urilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care tot mai multe companii se organizeaza in echipe de proiect.

Un curs certificat de Managementul proiectelor asigura competentele necesare pentru a creste sansele de reusita ale unui proiect.

Cui se adreseaza

La curs pot participa manageri de proiect, membri ai echipelor de proiect, middle manageri implicati in proiecte inter-departamentale, antreprenori. Pentru a beneficia de tehnicile specifice si informatiile complexe oferite in cadrul programului sunt necesare cunostinte de baza in managementul proiectelor.

3 beneficii – cheie:

  • Vei adauga competentelor tale un set verificat de bune practici, necesare planificarii si gestionarii proiectelor de orice tip si un suport solid de cunostinte pentru obtinerea titlului de Project Management Professional.
  • Vei transforma aceste noi competente in avantaj competitiv pentru organizatie, evitand erorile costisitoare specifice gestionarii imperfecte a unui proiect.
  • Vei participa la realizarea pas cu pas a unui proiect de echipa si la analiza unui studiu de caz care ilustreaza toate fazele proiectului, verificand permanent intelegerea conceptelor transmise in clasa.

Certificare finala

In urma absolvirii programului, vei primi 2 certificate:

  1. Un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei, pe ocupatia Manager de Proiect, cod COR 242101
  2. Un certificat EXEC-EDU, validat de PMI® – cel mai inalt for mondial in domeniul Managementului proiectelor. Acest certificat iti da dreptul sa ai acces la cel mai prestigios titlu international in domeniu, cel de Project Management Professional (PMP® – certificarea americana standard pentru profesia de manager de proiect), continand 36 PDUs.

Certificatele de absolvire iti sunt inmanate in urma sustinerii cu succes a unui examen scris si a proiectului de echipa.

Organizare

O clasă are maxim 25 de cursanti, impartiti in echipe de lucru. Fiecare zi de curs este precedata de o sesiune de lucru a echipei, care isi propune elaborarea de solutii pentru problemele sau aplicatiile indicate în curs, precum si pentru proiectul analizat pe tot parcursul programului. Optiunea privind ziua, ora si locul intalnirilor de echipa se organizeaza in zilele, orele si in locul stabilite de membri, inclusiv la sediul EXEC-EDU, cu programare. 

Perioada de organizare

Cursul de Project Management se organizeaza o data pe an.

Cursuri: 9 noiembrie 2019 – 30 ianuarie 2020
Programul ia startul cu un weekend la munte, desfasurat in intervalul 9-10 noiembrie (sambata si duminica)
Restul sesiunilor se desfasoara la Bucuresti, joia, in intervalul orar 17.00 – 19.45.

Intalniri de echipa – saptamanal, in afara programului de curs
Examen si proiect final: 30 ianuarie 2019.

Investitie
Pret: 1.260 EUR (platibili in 2 rate egale)
Taxa de examinare: 50 EUR
Pentru cursurile autorizate de ANC nu se aplică TVA la taxa de înscriere, conform OG 129/2000 şi L163/2005.

Important!

  • Discount-uri de la 5% pentru grupuri de minim 3 persoane
  • Discounturile nu se cumuleaza!
Data si locatie
Cere program personalizat: