fbpx Călin Cavaleru | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Călin Cavaleru

Călin Cavaleru este un consultant care livrează soluții practice, simple și durabile organizațiilor cu care lucrează prin intervenții de definirea și implementarea strategiei, optimizarea proceselor și integrare culturală.

Din 2003, an în care a devenit consultant, Călin a lucrat cu clienți din media, industrie grea, banking, asigurări, auto, retail, HORECA, oil&gas, IT&C, FMCG și producție publicitară ca trainer pentru echipele de conducere, consultant, coach executiv și ca manager pentru implementarea unor proiecte de importanță majoră.

Credința în puterea și utilitatea gândirii raționale l-au făcut pe Călin să se certifice international în Problem Solving Decision Making, Project Management, Analytical Troubleshooting și Strategie.

Înainte de 2003 Călin a lucrat pentru mai multe firme multinationale – Rothmans, Kraft Jacobs Suchard, Gallina Blanca – trecând prin toate treptele ierarhice de la vânzător la director regional responsabil pentru rezultatele din 9 tări.

Călin este de formație profesională inginer, absolvent al Institutului Politehnic din București și a lucrat timp de 4 ani ca șef de șantier la centrala nucleară de la Cernavodă.