Mergi la conţinutul principal
Generația Z și învățarea

Potrivit unei cercetări efectuate de LinkedIn Learning, 75% din experții în învățare fac deja schimbări în programele de dezvoltare pentru a se pregăti de "sosirea" Generației Z.

Faceți cunoștință cu profilul cursantului modern

Pe măsură ce training-ul se mută din ce în ce mai mult către formatele digitale, intră în "coliziune" cu noile realități ale job-ului, comportamentelor, obiceiurilor și preferințelor cursanților.

Trenduri ale învățării în 2019

Este momentul din an în care fiecare profesionist al resurselor umane privește înapoi la performanța angajaților și își planifică nevoile de training pentru următorul an.

8 pași pentru a crea un spațiu de învățare eficient

Spațiile moderne de învățare pot avea un impact mare atât asupra cursanților, cât și asupra trainerilor. Cu toate acestea, pentru a avea succes, ele necesită o planificare holistică.

L&D: Adevăr sau provocare cu Cristina Mihai

Learning Network Festival este un eveniment de experimentare și învățare adresat specialiștilor L&D din compani

Ce presupun elementele de bază ale Agile Learning Design

Există multă confuzie cu privire la domeniul din ce în ce mai înfloritor al Agile Learning Design, în parte, din cauza numeroșilor termeni folosiți pentru a descrie elementele sale.

Cum va arăta următoarea generație de video de training de succes?

Conform Cisco, până în 2021, traficul video va reprezenta 82% din traficul  total de internet.

7 roluri esențiale pentru organizația care învăță

Apar din ce în ce mai des anunjuri de job-uri cu titluri de învățare și dezvoltare. O explicație ar putea fi că, pe măsură ce afacerile cresc, sfera funcțiilor de serviciu în cadrul activității se

Agile Learning Design: ce și de ce?

Agile Learning Design sau proiectarea de învățare agilă se referă la orice abordare a dezvoltării conținutului care se concentrează pe viteză, flexibilitate și colaborare.

10 acronime de instructional design pe care ai nevoie să le știi (V)

Fiecare profesie deține un cod pe care oricine vrea să activeze în cadrul ei trebuie nu doar să îl cunoască, ci să îl și stăpânească.

Abonează-te la Instructional design