Mergi la conţinutul principal
Devino un trainer mai bun prin înțelegerea limbajului corporal

Corpul nostru este unul dintre cele mai eficiente instrumente de comunicare pe care le avem astfel încât a învăța să citești ceea ce el îți transmite reprezintă o abilitate cheie pe care fiecare tr

LEGO SERIOUS PLAY- instrumentul pentru situațiile de criză

LEGO®, una dintre cele mai îndrăgite jucării pentru copii, a intrat în Boardrooms.

Modalitățile prin care să te asiguri că învățarea este aplicată

De curând, 2 rapoarte relevante pentru industria de L&D au vorbit despre funcțiunea de implicare a L&D-ului la un nivel mai înalt prin dezvoltarea abilităților.

Storytelling în L&D: ponturi pentru a-ți crea povestea

Sir Laurence Olivier a spus odată că o poveste bine spusă este o prezentare a ceea ce este o fereastră pentru casă - permite luminii să intre!

Planificarea bugetului de training în 2019

Un studiu al Asociatiei pentru Dezvoltarea Talentului arată că 70% dintre eșecurile de training se produc după ce trainingul angajaților a avut deja loc.

Rezoluții pentru 2019 în L&D

Industria 4.0 este extrem de aproape, iar odată cu ea vine cererea de noi seturi de abilități.

Implicarea cursanților prin storytelling

Implicarea cursantului constitutie cel mai important aspect al trainingului corporatist și, de fapt, al oricărui tip de training. Asta deoarece învățarea este o activitate, nu un proces pasiv.

Faceți cunoștință cu profilul cursantului modern

Pe măsură ce training-ul se mută din ce în ce mai mult către formatele digitale, intră în "coliziune" cu noile realități ale job-ului, comportamentelor, obiceiurilor și preferințelor cursanților.

Trenduri ale învățării în 2019

Este momentul din an în care fiecare profesionist al resurselor umane privește înapoi la performanța angajaților și își planifică nevoile de training pentru următorul an.

3 măsuri inteligente pentru succesul trainingurilor

Dezvoltarea talentelor reprezintă o componentă crucială în "setul de trucuri" pe care îl folosești pentru a-ți depăși competiția și a crește succesul companiei tale.

Abonează-te la Train the trainers