fbpx Strategic Leadership Forum 2013 | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Strategic Leadership Forum 2013

Tip eveniment
Conferinta
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

MANIFEST

Vremuri interesante. Blestem sau binecuvantare? Cunoscutul finantist si bancher Nathan Rotschild spunea ca marile averi se fac cand cad ghiulelele in port, nu cand se aud viorile in sala de concert.

Ai nevoie sa vezi oportunitatile create de schimbare. Sa ai viziune si directie clara. Sa o transformi intr-o misiune actionabila. Sa inspiri. Sa conduci. Sa faci lucrurile sa se intample. Sa dureze.

Liderul managerial pune pret pe excelenta operationala. La liderul vizionar determinanta e perspectiva de ansamblu. Nici unul dintre cele doua elemente nu e de ajuns pentru performanta pe termen lung.

Liderul strategic combina fericit celelalte stiluri de conducere.

Leadership-ul strategic este unul concret, cu aplicabilitate imediata, nu un concept abstract. Acesta e exercitiul nostru de viziune - misiune - actiune. Functionam pe principii fundamentale ale leadership-ului strategic.

Credem ca leadership-ul strategic este cheia dezvoltarii durabile si sustenabile, la nivel de individ, la nivel de companie, la nivel de tara.

Si pentru ca nivelul de constientizare si intelegere al notiunii este scazut in tara noastra, ne-am propus sa o aducem in atentia liderilor romani. Sa-i determinam sa devina strategici. In prima faza prin Strategic Leadership Forum, prima editie. Deschidem conversatia.

S-au scris deja destule carti, subiectul e pe val, tema e prea mare s-o poti aprofunda in cadrul unui eveniment de doua zile. Daca insa iti starnim interesul, daca pui intrebari la eveniment, daca iti pui intrebari mai apoi, daca pui intrebari mai departe, misiunea evenimentului e indeplinita.

Strategic Leadership Forum. Pune intrebarile.

CONCEPT

Doua intalniri, pe durata a doua zile, 4 si 5 decembrie 2013. La Hilton. Miercuri dupa-amiaza (5.00-8.00 pm) si joi pana la 3 pm. Altfel spus, Strategic Leadership Forum.

Miercuri tip MasterClass, sustinuta de Luis Huete, profesor IESE Business School, intr-un cadru restrans, de maxim 40 de persoane; joi forumul propriu-zis, cu vorbitori cu greutate din mediul de afaceri, lideri la nivel personal, profesional si uman, si prin companiile lor.

Abordam temele majore cu relevanta in creionarea specificului leadership-ului strategic, astfel incat expunerea si participarea la sesiuni sa fie cel mai bun punct de plecare pe care il poti avea in acest domeniu.Invitam la participare pe cei care nu s-au cantonat in status–quo. Pe cei care au inteles ca schimbarea e singura constanta. Manageri de mijloc si de varf in companii, in administratie, lideri de echipe, care pot sprijini mai bine viziunea, misiunea companiei daca se ghideaza pe principiile leadership-ului strategic. Si pe toti cei care au ambitia sa aiba succes atat pe termen scurt, cat si in timp.Fara calificative. Multe intrebari, fireste. Si doar suficiente raspunsuri cat sa-ti pui alte intrebari.

TEME

1. THE STRENGTHS OF A TRUE STRATEGIC LEADER

De ce trebuie sa fie un lider un bun strateg ? Care sunt cele 8 caracteristici ale liderului strategic ? Cum le dezvoltam?

2. The BIG PICTURE

Un lider este cel ce ştie calea, urmează calea şi împărtăşeşte calea. (John Maxwell). Este acela care intuieste directia, avand o viziune clara asupra viitorului. Mai mult, ceilalti il urmeaza, impartasind acelasi scop comun, spre care se indreapta de buna voie si nesiliti de nimeni. Un lider strategic stie sa nu se piarda in detalii, sa evite obstacolele minore, sa delege, pastrand-si focusul, caci are vederea de ansamblu asupra business-ului.

3. ALIGNING YOUR BUSINESS & LEADERSHIP ENGINES

Alocarea de resurse este critica in succesul durabil si sustenabil al business-ului. Mai ales cand vorbim de cea mai importanta si mai dificil de administrat resursa, oamenii.

4. STRIVING FOR THE BEST

Excelenta in executie si calitate in implementare

Determinare, agilitate si o neobosita cautare a excelentei in executie – iata ce determina si asigura avantajul competitiv al organizatiilor. Un lider strategic ridica permanent stacheta, nu accepta compromisuri si isi respecta promisiunea de valoare adusa clientilor atat in vremuri dificile, cat si atunci cand organizatia are success.

5. STARS DON’T SHINE ALONE – COMMUNICATION & TEAMING

Artizan de echipe si maestru in comunicare

Există un milion de mici piese care se pun în mișcare pentru a propulsa un lider, dar, până la urmă, este vorba despre cum reușești să te conectezi la ceilalți. Indiferent dacă împărtășești o viziune sau ceri rezultate, ai nevoie de comunicare. Un lider este un excelent comunicator si povestitor, convinge si influenteaza prin pasiunea pe care o insufla coechipierilor. Astfel, el atrage oameni performanti si talentati si stie sa ii motiveze, astfel incat sa ii pastreze alaturi de el.

Organizatori: Exec Edu si Learning Network


Preturi: 

  • Forum - 5 decembrie: 145 Euro + TVA
  • Masterclass - 4 decembrie: 220 Euro + TVA

 

Click aici pentru pagina evenimentului

 

Parteneri

Parteneri Parteneri media
Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.
Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.
Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.
Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.
Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.
Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.
Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.
  Imaginea a fost ștearsă.
  Imaginea a fost ștearsă.
  Imaginea a fost ștearsă.
  Imaginea a fost ștearsă.
  Imaginea a fost ștearsă.
Data si locatie
Cere program personalizat: