Mergi la conţinutul principal
Puterea gamificării in HR

"Trebuie să înveți regulile jocului. Și, atunci, trebuie să te joci mai bine decât oricine altcineva", spunea Albert Einstein. Deci este vorba despre joc.

Răzvan Radu & Humano sau cum fericirea HR-ului este la un click distanță

Dacă este să privești în activitatea zilnică a unui HR, prima întrebare care îți apare este: "Oare cum reușește să le facă pe toate și să se descurce cu atâtea?!" Mă rog, primele două întrebări din

Compensații, beneficii și well-being în 2019

Lumea VUCA (volatility, uncertanty, compexity, ambiguity) nu mai este doar o prevestire, a devenit realitate iar impactul asupra pieței muncii este covârșitor.

Prea devreme să te gândești la petrecerea de Crăciun? Glumești!

Să fim serioși. Cu toții ne plângem că nici nu ne dăm seama când trece timpul. Că parcă acum e început de săptămâna și acum ne trezim că a venit iar lunea.

Ce zile libere avem în 2019

Hmmm....vacanță. Acest cuvânt care are puterea magică de a ne binedispune și energiza instantaneu. Să fim serioși. Munca este minunată. Este necesară.

Concediul de odihna pe timp nelimitat

Utopie sau urmatorul pas firesc? De curand, am intrebat lideri din diferite industrii ce fac ei atunci cand echipa lor da semne evidente de epuizare, dar nu le pot acorda cateva zile libere pentru

Jorgen Sundberg: Românii, catalizatorii employer branding-ului în Europa?!

Pentru tine, cum arată locul de muncă de invidiat? Sau, stai, să nu spui că te numeri printre scepticii și pesimiștii pentru care așa ceva există doar "în reviste", că, în rest...

Engaging Millennials: Această generație nu este despre locul de muncă pe viață

Oricine din HR știe. Implicarea angajaților este și rămâne marea provocare!

6 strategii organizationale pentru promovarea well-being-ul si reduce burnout-ul

Parca nicicand provocarile cu care organizatiile se confrunta nu au fost mai mari.

10 beneficii extraordinare care îi fac pe angajați fericiți

Se știe că angajații fericiți sunt mai productivi, astfel că unii angajatori încearcă să facă tot ce le stă în putință pentru a-și mulțumi oamenii. 

Abonează-te la Compensatii si beneficii