fbpx Iulian Ionita | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Iulian Ionita


Iulian Ionita

Cu o experiență de afaceri extinsă, de peste 21 de ani, în companii multinaționale precum Nestle, KJS, Delta, SCA, Auto-Italia, WNS, Kruk, Iulian și-a dedicat ultimii 15 ani, cu profesionalism, entuziasm și bucurie, Training și Coaching. Iulian este un facilitator internațional, consultant pentru dezvoltare organizațională. El a proiectat, implementat, livrat programe de dezvoltare pentru echipe locale sau distribuite în Europa: Germania, Polonia, Rusia, Bulgaria, România, Marea Britanie, Mexic și India. Iulian este co-autor sau autor al programelor de dezvoltare premiate la nivel național în România sau Polonia. (Business-Edu, HR România, HR Kadry Polonia) și vorbitor de conferințe de afaceri în domeniul resurselor umane.

 

Training & Calificări:

 

  • Formator certificat de LIFO - Consilium - București 2005
  • Consultant NLP ARONLP - NLP Interactiv, București, 2006
  • Train the trainer - Achieve Global Romania - București 2007
  • Formator certificat HCS & CNFPA - 2009
  • Certified Recruiter and Assessor – California Psychological Inventory – Test Central 2011
  • Certified Recruiter and Assessor -  MAB II  - D&D Consultants/Test Central –  Bucharest 2011
  • Executive Coach Certification - Coaching Institute -  Bucharest 2011
  • Human Synergistics Certified Consultant – Human Synergistics Romania – 2011 Bucharest
  • Practitioner Coach Diploma –Noble Manhattan- 2016 London
  • Certified Cross-Cultural Trainer – Richard Lewis – 2018 Privet, England

 

Expertiză:

Cu peste 11.000 de ore de facilitare și 500 de ore de experiență în coaching, care acoperă industrii precum: FMCG, IT, Asigurări, Autovehicule, BPO, Telekom, Sănătate, Materiale de construcții, Iulian și-a însoțit clienții în călătoria lor pentru a diagnostica, stabili, planifica și atinge obiective. pentru a îmbunătăți abilități și / sau competențe precum: comunicare, comunicare interculturală, planificare, managementul timpului, stabilirea și atingerea obiectivelor, managementul schimbărilor, luarea deciziilor, munca în echipă, auto-motivație etc.

 

Domeniile sale de expertiză includ: proiectarea strategiei, abilități de management și leadership, managementul recrutării și performanței, comunicare interpersonală, stres, gestionarea conflictelor și transformare.

 

Un stil de coaching ascuțit, pragmatic, un stil de facilitare provocator, care își are rădăcinile într-o experiență vastă în managementul afacerilor și al oamenilor - ca fost director de filiale, vânzări, manager de instruire sau șef de HRBPs - Iulian aduce claritate, energie și angajament.


Acest lucru face ca procesul de clarificare a obiectivelor să fie mai ușor pentru clienți și permite abordarea problemelor care împiedică o persoană să-și atingă potențialul maxim.

 

Amprentă personală:

 

În ultimii 7 ani, Iulian și-a încheiat cariera de Business-Coach, urmând în același timp experiența sa solidă în calitate de facilitator internațional, sporind eficiența proceselor de învățare sau de transformare pentru clienții săi.În procesul de facilitare, el a contestat și și-a sprijinit clienții să-și clarifice viziunea, să conceapă strategia, să stabilească obiectivele profesionale și personale SMART și, de asemenea, i-a instruit să utilizeze instrumente dovedite în programele de dezvoltare. Ca speaker, își aduce expertiza managerială și atingerea personală în Leadership, Comunicare interculturală și Conferințe de recrutare în Polonia, Bulgaria, România sau Regatul Unit.