Mergi la conţinutul principal

Program „Excelența în management” - certificare

Categorie
Business & Management
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Nivel
Intermediar
Avansat
Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Cel mai compact si consistent program de administrarea afacerilor din Romania

Excelenta in management este un program complex, de 9 luni de administrarea afacerilor, in cadrul caruia vei acumula cunoştinţe şi vei aprofunda cele mai utile tehnici de management. Vei învăţa să sesizezi oportunităţile de pe piaţă şi să le exploatezi înaintea concurenţilor. De asemenea, vei deprinde talentul de a transforma cunoştinţele dobândite în avantaj competitiv pentru compania ta.

Experienta Exec-Edu arata ca managerii si antreprenorii care urmeaza acest curs isi extind si exerseaza viziunea globala asupra afacerii lor. Vad solutii in situatii in care acestea pareau sa nu existe si iau decizii cu o mai mare maturitate si claritate manageriala.

Statisticile noastre interne arata ca peste 90% din participantii la acest curs devin mai siguri pe deciziile lor de business si isi imbunatatesc abilitatea de a previziona tendintele pietei si a fi proactivi in abordarea acestora.

Cursul te aduce in contact cu cele mai actuale concepte si idei pentru dezvoltarea de strategii generatoare de profit. Vei retine din studiile de caz dezbatute in clasa si in echipa si din schimbul de opinii cu ceilalti participanti acele solutii care ti se potrivesc si te vei intoarce la lucru cu idei concrete, imediat aplicabile in propria afacere.

 • Iti vei dezvolta gandirea strategica si spiritul competitiv
 • Vei deprinde tehnici moderne pentru analiza proceselor si a companiei in ansamblul ei
 • Vei deveni un mai bun decident
 • Vei invata sa gaseşti solutii de rezolvare a problemelor, pe termen lung
 • Performantele tale si ale echipei pe care o coordonezi vor creste
 • Vei fi mai apreciat in companie, datorita ideilor tale noi, creative, imediat aplicabile
 • Te vei obisnui sa lupti sa devii mai competent in fiecare zi, pe tot parcursul carierei.

9 module cheie pentru manageri si antreprenori, sustinute de 9 lectori de top:

1. Management strategic 
2. Contabilitatea si analiza situatiilor financiare
3. Planul de afaceri
4. Planul de marketing 
5. Management financiar 
6. Comportament organizational 
7. Supply Chain Management 
8. Managementul afacerilor internationale 
9. NOU: Managementul proceselor de business
10. Simulare strategica MANSTRAT

1. Contabilitatea si analiza situatiilor financiare 
Modul dedicat rapoartelor financiare, care le permit managerilor sa analizeze si sa ia decizii privind aspectele financiare ale afacerii, investirea si cheltuirea fondurilor in mod eficient.

2. Management financiar 
Modulul dezvolta puterea de intelegere a managerilor privind modalitatile de utilizare a datelor financiare, obtinere a capitalului si utilizare eficienta a fondurilor. Se abordeaza analiza si planificarea financiara, pietele de capital, strategii de investitii, relatia intre risc si profit, analiza fluxului de numerar si bugetarea.

3. Comportament organizational 
Cursul abordeaza printre altele motivarea si administrarea personalului, comunicarea, stilurile de management si calitatile manageriale, conflictul si negocierea, cultura organizationala, aspectele umane ale deciziei, structura organizatorica, proiectarea posturilor, schimbarile organizationale.

4. Planul de marketing 
Aprofundezi principalele etape din activitatea de marketing: planul, auditul, obiectivele si strategiile de marketing. Afli cum se stabileste mixul de marketing (produse, preturi, distributie si promovare) astfel incat sa satisfaca nevoile clientilor si sa conduca la cresterea profitabilitatii firmei.

5. Managementul afacerilor internationale 
Cursul se concentreaza asupra alegerii strategiilor de intrare pe diferite piete internationale, precum si a mecanismelor si instrumentelor specifice politicilor comerciale.

6. Supply Chain Management 
Cursul ofera o imagine globala a managementului lantului de achizitii, ajutandu-te sa intelegi principalele modele si procese si sa fie capabili sa le aplice cu succes in companii.

7. Management strategic
Modulul abordeaza aspecte cum ar fi: misiunea firmei si obiectivele strategice ale acesteia, diagnosticul organizatiei, metode de previziune a cererii, competentele distinctive, formularea orientarilor strategice, implementarea strategiei, precum si surse ale succesului si esecului.

8. NOU: Planul de afaceri - planificare strategica si operationala 
Acest curs ofera un cadru concret pentru pregatirea unui plan strategic, adaptat necesitatilor companiei.

9. Simulare privind managementul strategic - MANSTRAT 
MANSTRAT reprezinta o experienta de invatare intensa si unica, orientata spre fundamentarea si adoptarea strategiei si planului unei firme, precum si a deciziilor de realizare a acestora. MANSTRAT e conceput ca o metoda activa de instruire, intrunind caracteristicile de baza ale unui joc: existenta mai multor echipe, desfasurarea simularii dupa anumite reguli, posibilitatea desemnarii unui castigator. In cadrul jocului sunt simulate activitati de: cercetare, productie, investitii, aprovizionare, desfacere si marketing, financiar-contabile si de personal ale unei companii a carei productie este destinata atat vanzarii pe piata interna, cat si exportului.

In urma absolvirii programului, vei primi doua certificate:

1. Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. 
2. Un certificat EXEC-EDU.

Pentru finalizarea cu succes a intregului program si obtinerea certificatelor finale, vei sustine un examen scris si un proiect cu caracter practic. Acestea iti creeaza cadrul asimilarii si fixarii conceptelor transmise in timpul cursului. Proiectul final iti ofera oportunitatea de a aplica aceste concepte in propria companie, dezvoltand, sub coordonarea profesorului, un plan concret de actiune, cu aplicabilitate imediata la locul de munca.

Structura cursului:

• 39 sesiuni interactive de curs desfasurate alternativ vineri si sambata, o data pe saptamana, intre orele 9.00 – 15.00 
• Intalniri saptamanale de echipa, pentru a analiza peste 30 de studii complexe de caz si a rezolva exercitii si aplicatii 
• Un week-end rezidential la munte, pentru simularea strategica MANSTRAT 
• Prezentarea proiectului final si ceremonia de absolvire: august – noiembrie 2016

O clasa are maxim 25 de cursanti, impartiti in grupe de studiu. Fiecare zi de curs este precedata de o sesiune de lucru a grupei, care isi propune elaborarea de solutii pentru problemele sau intrebarile indicate in curs, precum si pentru proiectul care este analizat pe tot parcursul programului.

Sesiunile grupelor de studiu se desfasoara in zilele, la orele si in locul stabilite de membri, insa se pot tine, la cerere, la sediul Exec-Edu, cu programare.

Excelenta in management – curs de certificare

Singurul program din Romania care abordeaza in mod compact si integrat toate functiunile unei afaceri in ansamblul ei. In doar 5 luni, iti antrenezi in mod intensiv abilitatile strategice si spiritul antreprenorial – atribute esentiale indiferent daca esti antreprenor sau manager in cadrul unei organizatii medii/mari.

 • Informatie concentrata si practica privind zonele „critice” ale unui business
 • Schimb de idei si opinii cu alti manageri si antreprenori
 • Idei concrete, aplicabile de a doua zi
 • Acces permanent la evenimentele Alumni EXEC-EDU, dupa absolvire
 • Acces la comunitatea de elita EXEC-EDU, formata din 11.000 de absolventi

Structura acestui curs de management:

 • 9 module, desfasurate pe parcursul a 5 luni (alternativ vineri si sambata, o data pe saptamana)
 • Lucru in echipa in activitati practice (studii de caz tip Harvard, proiecte, exercitii), in afara orelor de curs
 • Antrenament de tip „boot-camp” – in simularea de business din week-end-ul rezidential (la Sinaia)
 • Consultanta individuala oferita de expertii programului pentru aplicarea conceptelor intr-un proiect final, practic si aplicat, construit pentru compania pe care o reprezinti

Acest curs de management este adresat:

 • Managerilor de top sau de mijloc, cu experienta manageriala de minim 1 an
 • Antreprenorilor
 • Liber profesionistilor (medici, avocati, contabili)
 • Profesionistilor cu potential, care vizeaza o pozitie manageriala

Peste 90% din participantii la acest curs de management devin mai siguri pe deciziile lor de business, isi imbunatatesc abilitatea de a previziona tendintele pietei si a fi proactivi in abordarea acestora.

Printre companiile participante la ediţiile anterioare: 3M, A&D Pharma, Alfredo Foods, Alro, Arctic, Asbis, Bancpost, Băneasa Investments, Centrofarm, Cetelem, Depaco, DPD, Eisberg, Euroweb, Fiterman Pharma, Heidelbergcement, Henkel, Hochland, InBev, Industrial Access, Intesa San Paolo Bank, Lafarge, Lease Plan, Marie Nouvelle, McDonald’s, Medicover, Mercury 360, Metro, Naturevo, OMV Petrom, Oracle, Orange, Philip Morris, Pirelli, Romatsa, Siemens, Tchibo, Ursus, Vel Pitar, West Eye Hospital, Whirlpool.

Perioada de desfasurare a cursului de management: 9 martie – 5 iulie 2019

Investitie

2940 EUR (exclusiv TVA) (platibili in 3 rate egale)*
* Pentru cursurile autorizate de ANC nu se aplica TVA la taxa de inscriere, conform OG 129/2000 si L163/2005.

Lucrare finala cu caracter aplicativ, sub coordonarea unui expert EXEC-EDU: 150 EUR (exclusiv TVA)

Aceasta reprezinta o oportunitate de a aplica conceptele in cadrul unei lucrari practice ce consta in analiza organizației sau a unei parti a acesteia si elaborarea unui plan concret de dezvoltare. Unul din expertii EXEC-EDU iti va sta la dispozitie pentru dezvoltarea acestei lucrari  (consultanta individuala). Acest proiect reprezinta proba finala de verificare pentru obtinerea certificarii ANC.

Taxa include:

– participarea la 15 zile de curs – in perioada martie – iulie 2019
– 3 ore de consultanta individuala
– participarea la weekend-ul rezidential in afara Bucureştiului (inclusive cazare, mese);
– suportul de curs de management
– pauze de cafea si pranz pe tot parcursul programului
– certificat final oferit de EXEC-EDU (in conditiile susținerii unui examen scris)
– certificat final acordat de ANC, recunoscut in UE  (in conditiile realizarii si sustinerii proiectului final)

Important!

 • Daca participi impreuna cu alti 2 colegi la acest curs de management, primesti un discount de 5%!
 • Discount de tip „early-bird” pentru inscriere si plata anticipata a taxei pana la 31 ianuarie 2019

 

Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați: